Lupauksemme

Ajattelemme olevamme tietoisia omista ympäristövaikutuksistamme. Voisimme tottakai etsiä jostain halvimpia mahdollisia raaka-aineita ja tavarantoimittajia, myydä tavaraa “samana” tuotteena ja väittää että se on laadukkainta tavaraa mitä markkinoilta löytyy. Vielä kustannustehokkaampaa olisi toisaalta tuottaa kaikki partatuotteet jossain hikipajassa ulkomailla, tilata ne Suomeen ja lyödä niihin täällä hieno etiketti ja markkinoida suomalaisena tuotteena. Mutta ei kuulu meidän tyyliin.

Tarkoituksena on pyörittää tätä yritystä rehellisesti, eettisesti ja ekologisesti. Ja kyllähän se onnistuu jos tahtoa sellaiseen löytyy.

Mutta miten tämä siis näkyy käytännössä? Helposti sitä voi heittää kaunista sanahelinää. Alla listattuna asioita, jotka ovat toimintamme kulmakiviä.

  • Ympäristö

    Kaikki öljymme, vahat ja balsamit valmistetaan 100% luonnollisista raaka-aineista. Emme käytä synteettisiä raaka-aineita.

  • Pakkaukset

    Käytämme kierrätettyä paperia ja pahvia pakkaustarpeidemme täyttämiseen. Lisäksi uudelleenkäytämme kaiken pakkausmateriaalin tarviketilauksistamme. Lisäksi pyrimme minimoimaan tuotepakkauksien määrää (ei kolmea päällekkäistä pahvilootaa yhtä partaöljyä kohden)

  • Paikallisuus

    Käytämme niin paljon paikallisia tavarantoimittajia, kuin vain suinkin on mahdollista. Tuemme toiminnassamme muita pienyrityksiä. 99% käyttämistämme tarvikkeista tulee eurooppalaisilta tai suomalaisilta tavarantoimittajilta.