Miksi käyttää parranhoitotuotteita?

Käyttääkö parranhoitotuotteita vai eikö käyttää. Siinä vasta iso kysymys. Jos nyt ollaan täysin rehellisiä, niin eihän parranhoitotuotteita tarvitse käyttää. Kyllä parta ja viikset kasvavat ilmankin tököttejä. Ehkä kannattaa kuitenkin miettiä seuraavia seikkoja: Kuinka parta ja viiksesi kasvavat? Miltä ne tuntuvat? Minkälaiselta ne näyttävät? Kuinka helppo ne on pitää kurissa ja ojennuksessa? Kuinka kutiseva naamakarvoituksesi on? Parranhoitotuotteisiin kannattaa suhtautua ”partaruokana”. Ilman kunnollista ravintoa ja rakennuspalikoita partasi ja viiksesi eivät todennäköisesti saavuta maksimipotentiaaliaan.

Parranhoitotuotteiden hyödyt

AHMA:n partaöljyt, partabalsamit ja viiksivahat on suunniteltu parhaaksi mahdolliseksi partaruuaksi. Täysin luonnolliset raaka-aineet tarjoavat puhdasta sapuskaa naamakarvoillesi. Parranhoitotuotteiden hyödyt Parranhoitotuotteiden, kuten partaöljyjen ja partabalsamin, käyttö saa partakarvan ja sen alapuoleisen ihon terveemmäksi. Partaöljyn tai partabalsamin sutiminen partaan ja ihoon kuljettaa karvatuppisoluille ravinteita (mm. terveelllisiä rasvoja ja vitamiineja), jotka ravitsevat partaa. Lisäksi parranhoitotuotteiden sisältämät öljyt ja vahat suojelevat jo olemassaolevaa partaa sekä viiksiä niille haitallisilta asioilta, kuten purevalta pakkaselta, kuivattavalta tuulelta ja paahteiselta auringolta. Tuotteet auttavat usein myös kuivaan tai muuten huonovointiseen ihoon, tuoden sille takaisin rasvoja jotka helposti huuhtoutuvat kasvoja pestessä pois.

Parrankasvu ja geenit

Perintöämme emme kuitenkaan pääse pakoon vaikka kuinka pötkisimme. Geenit ovat voimakkain parrankasvuun vaikuttava tekijä. Parran ulkonäköön vaikuttaa erittäin paljon kuinka paljon karvatuppisolukkoa kasvoillasi on. Näitä soluja ei millään keinolla saa jälkikäteen lisää (karvasiirrännäinen toki on mahdollista! Hintalappu tosin taitaa olla sellainen kuukauden baarikierrokset per karva). Tämän vuoksi jokainen mies kantaa omanlaistaan partaa. Jos ei voittanut ”geenilotossa” parhaimpia partageenejä ja omaa karkean ja omaan makuun liian kiharan, kutisevan ja ohuen tai laikukkaan parran niin saattavat huolen tuomat hikikarpalot valua otsaa pitkin. Monet kuitenkin haaveilevat tuuheasta parrasta tai komeista viiksistä, mutta todellisuus saattaa potkaista kasseille. Eihän tässä hätää kuitenkaan vielä! Kaikkia näitä asioita vastaan voi taistella ja sotakirvestä ei kannata ennen heiluttelua heittää kaivoon.

Parranhoitotuotteet ratkaisuna?

Parranhoitotuotteet ovat vastaus tilanteeseen, jossa haluat saada parrastasi kaiken potentiaalin irti. Emme voi luvata, että saat roolin seuraavasta Game of Thrones tai Vikings sarjasta koska omaat maailman mahtavimman parran, mutta voimme luvata että partakarvasi puskevat ulos vahvempina, ne saavat lujuutta, niitä on helpompi käsitellä ja ne näyttävät terveemmältä. Parranhoitotuotteet tuovat kosteutta ihollesi luonnollisten öljyjen muodossa, jolloin saat tehokkaasti taisteltua kutisevaa ihoa vastaan (yleinen ongelma monella aloittelevalla parrankasvattajalla).

Parran hoitavien vaikutuksien lisäksi parranhoitotuotteet tarjoavat usein lisähyötynä mahtavia ja miehekkäitä tuoksuja. Jokaisella parranhoitotuotteellamme on oma uniikki tuoksunsa (tuoksuttomissa tuotteissa mieto luonnollisten öljyjen tuoksu) ja tuoksullisissa tuotteissamme täysin luonnolliset eteeriset öljyt muodostavat kiehtovia tuoksuyhdistelmiä.